Înainte să cheltuiești pe cursuri de coaching, vorbește cu un expert de top!

Află de la Cristian Fertea ce trebuie să faci înainte să investești în cursul de coaching.

Cristian Fertea

Coach acreditat cu experiență vastă și pasiune pentru educația în coaching.

Programează o sesiune personalizată cu Cristian Fertea!

Plan de Acțiune Clar: Obține un plan de acțiune personalizat pentru a începe imediat transformarea carierei tale de coaching.
Claritate Instantanee: Primește îndrumare pentru a-ți clarifica obiectivele pe termen scurt și a stabili pașii următori în cariera ta.
Feedback Personalizat: Beneficiază de o evaluare directă și sinceră a abilităților tale actuale de coaching, cu sugestii de îmbunătățire imediată.
Motivație și Încredere: Încarcă-te cu motivație și încredere de la un expert recunoscut, gata să te ajute să faci primii pași spre succes.

Ieși în față, fă-te remarcat şi fii un profesionist de încredere


Vocile Succesului

Cunoaște poveștile reale ale celor care au fost în locul tău acum și au ales să facă pasul. Testimonialele noastre nu sunt doar povești, sunt dovezi vii ale transformării.

Irina

„Am învățat că a pune întrebări înseamnă a asculta activ în primul rând. Am ajuns să cunosc oameni valoroși cu care mi-aș dori să păstrăm legătura. Am învățat aici după experiență și nu după carte, ceea ce pentru mine a fost o abordare complet diferită. Conceptele le-am construit împreună, etapă cu etapă, în loc să mi se pună în față doar un slide plin de informații.”

Diana

Un curs original, deschis, recunosc că este primul curs la care m-am simțit liberă și neconstrânsă în vreun fel. Lucrurile au decurs de la sine, lejer. Un curs care mi-a adus plus valoare în viața personală și profesională.”

Andreea

„Mi-a plăcut foarte mult grupa. Știam sigur că voi avea multe de învățat și de la ceilalți. Cel mai relaxant curs, prin care înveți și te simți degajat în a fi tu însăți și a pune cele mai stupide întrebări, pentru a ajunge la rezolvările de care ai nevoie.”

This site is not a part of Google™ website or network of sites such as Youtube™ or any company owned by Google™ or Youtube™

Additionally, this website is not endorsed by Google™ Youtube™ or Meta Inc. in any way. Google™ is a trademark for all their respective companies, Facebook™, Instagram™ and WhatsApp™ is a trademark of Meta, Inc.

Copyright © cristianferea.ro | Termeni și condiții | Politica cookies

Access The Training Now

Complete your details below for instant access

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Programează O Sesiune Personalizată Cu
Cristian Fertea!

Close