PREZENTARE TOP CLUB -

PROGRAMUL DE DEZVOLTARE MANAGERIALA CARE ITI POATE REVOLUTIONA AFACEREA!

shadow-ornament

Top Club îți poate oferi avantaje și beneficii unice pentru tine și afacerea ta.

Niciun alt program, niciun alt training, niciun alt consultant nu îți poate oferi perspectiva pe care ți-o poate oferi programul de dezvoltare antreprenorială Top Club!

Pentru că niciun alt program nu are combinația, experiența, expertiza, istoricul, impactul și contribuția la dezvoltarea și succesul în afaceri și pe plan personal pe care îl are programul Top Club!

shadow-ornament

OBȚINE MAI MULT DIN TOT CE AI NEVOIE PENTRU A-ȚI DEZVOLTA AFACEREA ȘI A-ȚI LĂSA ÎN URMĂ CONCURENȚA

 • CLARITATE – ce să faci- când să faci- cum să faci – cu cine să faci.
 • VIZIUNE mai clară asupra viitorului afacerii și al tău/ a ta însuți/însăți.
 • SISTEME SIMPLE ȘI COMPLETE pe care să le aplici în afacerea ta, pentru a lucra mai puțin și cu eficiența mai mare
 • CHECKLIST-uri ușor de urmat și de aplicat în afacerea ta, pentru a reduce scăpările și erorile
 • STRATEGII DE DEZVOLTARE, poziționare în piață , la care nu te-ai gândit până acum dar care să facă o diferență majoră.
 • STRATEGII și metode de a-ți lăsa mult în urmă concurența
 • Metode de creștere a profitabilității firmei
 • Motivație personală și în interiorul echipei
 • Unele din cele mai avansate INSTRUMENTE ȘI TEHNICI pentru a-ți automatiza activități din firmă și pentru a-ți reduce dependenta față de anume angajați.
 • UN MEDIU DE ÎNCREDERE ȘI CREȘTERE, pentru că se știe că pentru a avea rezultate pe lângă informații pe care le poți găsi chiar și pe google ai nevoie de un mediu care să susțină creșterea.
 • RĂSPUNSURI la situații în care nu știi ce să faci
shadow-ornament

Singurul program personalizat de dezvoltare antreprenorială continuă! Descoperă-l fără nicio obligație! Participă gatuit la o sesiune din program!

Vreau sa aflu cum pot folosi programul pentru mine si afacerea mea
shadow-ornament

De peste 8 ani numeroși proprietari de afaceri se dezvoltă și își dezvoltă afacerile prin programul Top Club

Câteva cuvinte din partea a doi membrii, care să ilustreze o infimă parte legat de ce se întâmplă în cadrul programului

 • TOP CLUB BUSINESS! Este un club pentru oameni de afaceri,unde intotdeauna se intampla ceva cu folos,atat pentru membrii cat si pentru invitati nostrii. Contrar lui John Maxwell: Uneori castigi, uneori inveti, in acest club nu uneori ci intotdeauna castigi si inveti. Castigi ,dezvoltare personala, experienta, intelepciune, sprijin reciproc, spirit de echipa, integritate, implicare si multa voie buna.
  Te asteptam sa fii alaturi de noi!
  Name Robert Nagy
 • Ma bucur sa fac parte din Top Club Business , am gasit aici oameni preocupati de cresterea afacerilor lor,oameni inteligenti care ma inspira si care ma motiveaza , oameni care sunt interesati de dezvoltarea lor personala pe linie de business , oameni onesti , altruisti ,gata sa-si impartaseasca experientele lor ,punctele de vedere , ,gata oricand sa te spijine, sa te valideze ori sa-ti aduca critici constructive, toate acestea sunt cu un scop : SA CRESTI.
  Name Claudia Fesnic

DOAR CATEVA DIN REALIZARILE MEMBRILOR CU AJUTORUL TOP CLUB

 • Ce a realizat Ciprian:

  Ciprian si-a dezvoltat prin intermediul Clubului doua afaceri solide:
  Un call center si o afacere in domeniul agricol.
  Prin intermediul unui membru al Clubului pentru call center-ul detinut a primit sprijin in echipamente , dotari si consiliere pentru acest tip de afacere.

  Pentru cea de-a doua afacere lansata in domeniu agriculturii a primit: aprovizionarea cu input-uri pentru agricultura cu plata doar la valorificarea produselor agricole toata productia agricola a fost contracta si deci vanduta in avans.

 • Ce a realizat Robert:

  Prin intermediul Clubului si a unui program gestionat de Elena, Robert  si-a marit profitul cu 400%.

  Elena este unul din specialistii care a fost trimis de Club la Londra pentru specializare si ceritificare intr-un standard de lucrul cu oamenii din companie.

  Prin programul pentru care s-a certificat aplicat in firma lui Robert si cu ajutorul lui Robert si altor Recomandari de la Club Robert si-a marit profitul cu 400%..

 • Ce a realizat Aurel

  La inceput cand a venit in Club afacerea sa nu era deloc dezvoltata in mediul online. Desi la inceput nu a crezut in ceea ce ar putea sa-i aduca online-ul, datorita insistentelor si indrumarilor CLubului, azi afacerile sale in online cresc pe zi ce trece atingand cifre la care nici nu ar fi visat.

  Ca sa fie si mai interesant va spunem doar ca vinde online, maturi, galeti, ghivece, etc. Cine s-ar fi gandit ca aceste tipuri de produse au un asemenea potential? Surprinzator nu?

Descopera ce ar putea aduce programul pentru dezvoltarea afacerii tale!

Top Club este un program de dezvoltare antreprenoriala si manageriala EXCLUSIVIST si PERSONALIZAT,  dedicat oamenilor de afaceri si persoanelor de conducere din companii, preocupati  de dezvoltarea afacerilor proprii dar si de dezvoltarea personala.

Rezervă aici un loc GRATUIT la următorul eveniment Top Club

Beneficiezi în cadrul programului de experiența și expertiza unui consultant de afaceri cu experiență în afaceri din anul 1993.

Mai mult, prin intermediul TOP CLUB beneficiezi de expertiza și experiența a peste 25 de antreprenori  cu afaceri cumulate de zeci de milioane de euro.

shadow-ornament

Vrei sa cunosti izvoarele programului Top Club si sa urmaresti cateva testimoniale legate de program. Urmareste aici 2 materiale video


Clubul de afaceri pune la dispozitie prin expertii sai o sedinta de consultanta gratuita. Solicita si tu o sedinta de consultanta Gratuita pentru afacerea ta: Poti alege una din urmatoarele teme de consultanta:

Lucruri simple care pot face diferente MARI in afacerea ta

arrow

Cresterea vanzarilor

In cadrul acestui serviciu benefciezi de o diagnoza gratuita a echipei si a strategiei de vanzari cu recomandari imediate

Dezvoltarea managementului

Sedinta de coaching gratuita pentru dezvoltarea unor abilitati de management, in care vom dezvolta o anumita abilitate de management la nivel de persoana sau la nivel de intreaga conducere a firmei.

Comunicarea in cadrul organizatiei

In cadrul acestei sedinte de consultanta vom analiza metodele posibile de imbunatatire a comunicarii in firma

Motivarea personalului

Vom analiza impreuna motivatia actuala a angajatilor din firma si vom veni cu cateva sugestii pentru cresterea motivatiei in functie de rezultatele analizei

Dezvoltarea afacerii in mediul online

Vom evalua site-ul firmei si prezenta in mediul online, strategiile de vanzare in online folosite pana acum si vom recomanda solutii pentru dezvoltarea afacerilor in mediul online.

Completeaza datele pentru a stabili sedinta

Dupa completare vei fi redirectionat spre training

DAR CEL MAI BINE ESTE SA PARTICIPI GRATUIT LA UNA DIN SESIUNILE DIN PROGRAM!

Ai acces la o SESIUNE GRATUITA din program pentru a descoperi singur cat de util si eficient este programul pentru tine si afacerea ta. Participa la urmatoarea sesiune deschisa.

Concurenta si piata nu asteapta. Tu ce mai astepti?

Rezerva un loc gratuit la aceasta sesiune din program