DACĂ INTENȚIONEZI SĂ ORGANIZEZI UN TEAMBUILDING CU NOI TE POȚI BAZA PE:

TEAMBUILDING-URI MEMORABILE!
TEAMBUILDING-URI IMPRESIONANTE!
TEAMBUILDING-URI CU REZULTATE NEAȘTEPTATE!

Totul devine simplu și eficient când lucrezi cu noi.


We are comit to making a difference in your team with the buildings

De ce sunt atât de reușite teambuilding-urile organizate cu noi? 

Ajutăm angajații să se cunoască într-un mediu relaxat, deconectat de la locul de muncă,  într-un mediu și un cadru care să încurajeze deschiderea, onestitatea, autenticitatea, mai pe scurt cu ”măștile” îndepărtate!

Ghidăm participanții printr-o serie de exerciții de reflecție menite să le arate modul în care acțiunile lor influențează echipa și performanța companiei în ansamblu;

Identificăm factorii declanșatori care determină participanții și echipa să reacționeze, să se comporte și să opereze într-un anumit mod.


Dă-mi voie să te intreb...

Ești pregătit/ă sa organizezi un team building cu rezultate?

Îndrăznim să spunem că organizăm teambuilding-uri  IMPRESIONANTE și care livrează rezultate surprinzătoare.

Se știe că nu facem niciodată compromisuri în legătură cu calitatea unui teambuilding organizat. Focusul nostru este mereu spre Excelență! 

Ești pregătit/ă să lucrezi cu cineva de încredere?

Angajamentul nostru legat de teambuilding este  să vă facem viața mai ușoară în organizarea acestuia și în același timp să puteți avea încrederea că lucrați cu  cineva de încredere, pe care vă puteți baza,  cu experiență și expertiză în organizarea teambuilding-urilor.

Ești pregătit/ă pentru o combinație unică de Distracție și Relevanță?

Combinația unică dintre Distracție și Relevanță a teambuilding-urilor organizate de noi este unul din motivele  pentru care  companiile  aleg să lucreze cu noi în organizarea unor teambuilding-uri Memorabile. 

De peste 10 ani companiile știu de ce aleg să lucreze cu noi și nu
 s-au înșelat niciodată în alegerea noastră!

Plus valoarea adusă de teambuilding-ul organizat cu noi

Companiile care lucrează cu noi constată rapid că suntem foarte pricepuți  în a crea un cadru deschis și de încredere în timpul team building-urilor astfel încât oamenii dintr-o echipă pot să învețe mai multe unii despre alții, să aprecieze asemănările și diferențele dintre ei, să se înțeleagă mai bine  reciproc, să-și înțeleagă mai bine rolurile și să își dezvolte abilitățile de a lucra împreună mai eficient

ÎMBUNĂTĂȚIREA SPIRITULUI DE ECHIPĂ 


Se știe că spiritul de echipă este o parte foarte importantă a oricărei organizații de succes. Acesta  poate fi dezvoltat prin activități de teambuilding bine alese  care vor da naștere la sentimente de camaraderie, sentimente care vor fi extrem de benefice pentru productivitatea la locul de muncă.

OCHI ȘI ATENȚIE PENTRU AMĂNUNTE CARE CONTEAZĂ


Când vine vorba de teambuilding-uri este important să se țină cont de toate amănuntele. Un mic amănunt neglijat, în procesul de planificare, poate provoca mari provocări în ziua evenimentului. Echipa noastră va pune toate întrebările și va lua în considerare fiecare scenariu posibil înainte de ziua Z pentru a se asigura că teambuilding-ul  se va desfășura fără probleme și  mai mult, va fi unul memorabil.

SERVICII PERSONALIZATE, AXATE PE NEVOILE DVS.


Crearea unui parteneriat de succes între noi și dumneavoastră este esențială în reușita teambuilding-ului. Având în vedere acest lucru, echipa noastră se concentrează pe dorințele și ideile dvs. atunci când vă planificați evenimentul. Îndeplinirea și depășirea așteptărilor tale este ceea ce ne străduim să realizăm, și te asigur că echipa noastră nu se va opri până când nu vom face exact asta: vom crea ceva unic care va depăși așteptările.

ȘTIM CĂ INDIFERENT CÂT DE REUȘITE AU FOST ALTE TEAMBUILDING-URI ORGANIZATE, PENTRU TINE CEL MAI IMPORTANT ESTE CUM VA FI TEAMBULILDING-UL ORGANIZAT PENTRU TINE ȘI COMPANIA TA!


PE CE TE POȚI BAZA ÎN TEAMBUILDING-URILE ORGANIZATE CU NOI!

CONTACT TELEFON: 0740-336174
EMAIL: office@academiasuccesului.ro
WhatsApp:0740-336174