top club management

 UN SUPER curs exclusiv de 3 zile

Noutăți și tendințe în   Management de care fiecare manager ar trebui să țină cont

În acest webinar live exclusiv, vei descoperi necesitatea, importanța, eficiența și pașii unui audit de marketing care să ducă la dezvoltarea accelerată a firmei .
Este evident că, fiecare companie ar trebui să desfășoare un audit de marketing,  indiferent dacă compania nu are un departament de marketing sau are un întreg departament de marketing!

MODERATOR AL ACESTUI WEBINAR SPECIAL:  CRISTIAN FERTEA

Ce spun participanții despre webinariile la care au participat

"Am descoperit lucruri care sunt în afacerea mea și pe care nu le-am văzut înainte și care îmi sabotau rezultatele și acțiunile.”  
Georgiana Bularca

"Am închis "geamuri sparte" care îmi afectau afacerea. Nici nu am știut că am "geamuri sparte" în afacerea mea."  
Gabriel Sabau

 "Orice manager  are nevoie de acest curs pentru că oricine are nevoie de un upgrade îm abordarea managementului.
Alexandra Blendea

Când ai nevoie de un audit de marketing?

Când doresti să crești dar obții rezultate nesatisfăcătoare sau chiar slabe de prea mult timp de la marketing și vânzări.  Sau poate că simți că bați pasul pe loc și atunci este timpul pentru auditul de marketing,  astfel încât să poți identifica potențiale probleme, să găsesti soluții tangibile și să le pui in aplicare pentru a obține un ROI mai bun.
Când ai o creștere rapidă: dacă afacerea a crescut rapid, este probabil ca strategia dvs. de poziționare a mărcii, a brandului  și chiar strategia de marketing să nu mai fie actualizată. Efectuarea unui audit acum nu numai că va ajuta la aducerii brandului la zi, dar va deschide calea pentru o creștere ulterioară.
Când dorești  să  depășești concurența:  Un audit de marketing va dezvălui strategiile pe care le folosesc concurenții tăi și modul în care poți utiliza aceste informații pentru a le lua fața  clienților șsi potențialilor clienți!
Când simți că ai nevoie de o nouă strategie și direcție: Un audit de marketing își va arăta direcția potrivită, strategiile pe care să le adopți, îți va creiona un nou viitor.
Când au sau au avut loc schimbări în conducere: A avut loc o remaniere recentă a personalului? Poate aveți un nou director de marketing sau lucrați pentru prima dată cu o echipă externă. Efectuarea unui audit de marketing vă permite acum să accesați noi cunoștințe și diferite perspective care vă pot remodela marketingul.

Motto:

„Cel mai bun mod de a prezice viitorul este să-l creăm.” - Peter Druckerr.

Așa cum spunea Jonathan Lister, VP of Sales Marketing at LinkedIn:  "Ca marketeri, noi ar trebui să schimbăm mantra de la a fi mereu închiși la a fi mereu de ajutor". 
Dă-mi voie deci să îți fiu de ajutor prin informațiile pe care ți le pun la dispoziție în acest webinar și prin ceea ce poate oferi un audit de marketing pentru a-ți crea viitorul pe care ți-l dorești.


Ce vom aborda in cadrul cursului:

Schimbări de paradigme în managementul , oamenilor după pandemie
Gestionarea schimbărilor de comportament apărute datorită pandemiei
Provocări personale ale unui manager și gestionarea acestora
Trend-uri periculoase în management
Lucruri nevăzute care duc la apariția tensiunilor sau conflictelor în organizație

Metode prin care să eviți bornout-ul
Metode prin care să eviți bornout-ul
Gestionarea incertitudinii

De cele mai multe ori lipsa direcției și a clarității este problema
și nu lipsa timpului sau a resurselor.


Rezervă-ți locul la acest  Webinar Exclusiv

Miercuri 20 Ianuarie intre orele 17,30-19,30  

Alocă-ți timp pentru a descoperi una din cele mai eficiente metode de creștere și dezvoltare-auditul de marketing. Vei economisi timp,  efort și în același timp îți vei crește randamentul investiției în marketing și vânzări! 

© Copyright ELITE MARKETING CLUB

Spaces are limited! Reserve your spot now

Enter your email to save your place on the webinar

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close