E-book-ul tău este pe drum! Verifică-ți emailul pentru a accesa "Secretele Cursului Nostru de Coaching".Dacă nu ai primit emailul, poți descărca e-book-ul direct de la linkul din partea de jos a paginii!

DAR, Înainte să cheltuiești pe cursuri de coaching, vorbește cu un expert de top!

Află de la Cristian Fertea ce trebuie să faci înainte să investești în cursul de coaching.

Cristian Fertea

Coach acreditat cu experiență vastă și pasiune pentru educația în coaching.

Programează o sesiune personalizată cu Cristian Fertea!

Plan de Acțiune Clar: Obține un plan de acțiune personalizat pentru a începe imediat transformarea carierei tale de coaching.
Claritate Instantanee: Primește îndrumare pentru a-ți clarifica obiectivele pe termen scurt și a stabili pașii următori în cariera ta.
Feedback Personalizat: Beneficiază de o evaluare directă și sinceră a abilităților tale actuale de coaching, cu sugestii de îmbunătățire imediată.
Motivație și Încredere: Încarcă-te cu motivație și încredere de la un expert recunoscut, gata să te ajute să faci primii pași spre succes.

Ieși în față, fă-te remarcat şi fii un profesionist de încredere


Vocile Succesului

Cunoaște poveștile reale ale celor care au fost în locul tău acum și au ales să facă pasul. Testimonialele noastre nu sunt doar povești, sunt dovezi vii ale transformării.

Irina

„Am învățat că a pune întrebări înseamnă a asculta activ în primul rând. Am ajuns să cunosc oameni valoroși cu care mi-aș dori să păstrăm legătura. Am învățat aici după experiență și nu după carte, ceea ce pentru mine a fost o abordare complet diferită. Conceptele le-am construit împreună, etapă cu etapă, în loc să mi se pună în față doar un slide plin de informații.”

Diana

Un curs original, deschis, recunosc că este primul curs la care m-am simțit liberă și neconstrânsă în vreun fel. Lucrurile au decurs de la sine, lejer. Un curs care mi-a adus plus valoare în viața personală și profesională.”

Andreea

„Mi-a plăcut foarte mult grupa. Știam sigur că voi avea multe de învățat și de la ceilalți. Cel mai relaxant curs, prin care înveți și te simți degajat în a fi tu însăți și a pune cele mai stupide întrebări, pentru a ajunge la rezolvările de care ai nevoie.”

ALEGE  ÎNȚELEPT!

E-book-ul tău este pe drum! Verifică-ți emailul pentru a accesa "10 Criterii pentru Alegerea Cursului de Coaching Potrivit în 2024".
Dacă nu ai primit emailul, poți descărca e-book-ul direct de aici:

E-book-ul tău este pe drum! Verifică-ți emailul pentru a accesa "Secretele Cursului Nostru de Coaching".
Dacă nu ai primit emailul, poți descărca e-book-ul direct de la linkul de mai jos:

Cristian Fertea

Coach acreditat cu experiență vastă și pasiune pentru educația în coaching.

Intră în culisele unui curs de coaching excepțional, conceput să depășească așteptările și să transforme viețile participanților. 

Construirea unei Identități Puternice de Coach
Dezvoltarea Încrederii în Sine și a Carismei
Dezvoltarea Competențelor de Comunicare Eficientă
Economisirea Timpului și a Banilor
Maximizarea Eficienței Personale și Profesionale

This site is not a part of Google™ website or network of sites such as Youtube™ or any company owned by Google™ or Youtube™

Additionally, this website is not endorsed by Google™ Youtube™ or Meta Inc. in any way. Google™ is a trademark for all their respective companies, Facebook™, Instagram™ and WhatsApp™ is a trademark of Meta, Inc.

Copyright © cristianferea.ro     |  Termeni și condiții  |  Politica cookies  

Enter your email to save your place on the training

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Transformarea Ta Începe Aici:
Secretele Coaching-ului de Succes

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close