AI AJUNS LA, PROBABIL, CEL MAI APRECIAT CURS DE COACHING AUTORIZAT

Ai ajuns la Academia Succesului -Your place for a strong evolution

Începe Acum și Aici Călătoria ta spre a deveni un Coach Excepțional!

Află detalii despre Cursul Nostru care este Practic, Clar și Imediat Aplicabil!

Alege înțelept! Alege:
CURSUL DE COACHING ”Cristian Fertea”

din cadrul Școlii de Excelență în Coaching și Leadership 

60 de ore de pregătire interactivă


Alege acest curs și fii gata să pornești într-o surprinzătoare aventură care să te conducă spre succese și realizări neaşteptate!

60 de ore de instruire interactivă
120 de ore de activități practice
Plus  practică individuală

De remarcat


Cursul se adresează atât celor care aspiră la o carieră de succes în coaching cât și managerilor dornici să treacă la un nivel superior de rezultate în management și leadership!
Cursurile Școlii de excelență în coaching Cristian Fertea se desfășoară online, ca tu să-ți poți dezvolta abilitățile oricând și de oriunde dorești
Întregul program este bazat pe principiile învățării experiențiale şi include multe ore de practică.
Alocăm 30% din timp pentru partea teoretică, iar în 70% din timp ne ocupăm de activități practice: exerciții, jocuri de rol, teste de autoevaluare, secvențe video, ședințe de grup și individuale, coaching și briefing-uri.

Ieși în față, fă-te remarcat şi fii un profesionist de încredere


Câteva motive pentru care să te pregătești pentru o carieră în coaching urmând cursul Şcoala de excelenţă în coaching Cristian Fertea:

Urmând cursul ești pregătit oricând pentru o nouă carieră


În timp ce o mulțime de oameni își pot pierde locul de muncă sau nu își pot alinia valorile și scopul în viață cu o meserie pe placul lor, tu ai siguranța unei activități, a unui job pe care îl poți practica din momentul în care devii certificat.

Absolvi un curs acreditat, care va contribui la credibilitatea ta profesională

Atunci când obții o diplomă acreditată, este mult mai ușor să te diferențezi, iar potențialii tăi clienți și angajatorii vor lua în considerare acest lucru. Cu alte cuvinte, certificarea ta ca și coach va sugera că îți faci treaba bine, iar experiența acumulată  va demonstra acest lucru.

Te bucuri de flexibilitate


Dacă visai mereu să-ți poți schimba ”biroul” după placul tău, cariera de coach îți poate oferi acest lucru. Tot ce ai nevoie este un laptop şi conexiune la internet. După asta, îți poți stabili orele de lucru și să te bucuri de libertate, fie că vrei să petreci mai mult timp cu familia sau să călătorești.

Vei cunoaște și te vei cunoaște cu adevărat

Vei învăța o mulțime de lucruri noi, alături de trainerii și colegii din program. Sesiunile de grup, sesiunile individuale și programele practice te vor ajuta să te dezvolți pentru o nouă carieră, dar vor contribui și la descoperirea ta personală. De asemenea, faci networking de calitate cu oameni deosebiţi.

Îți poți alege domeniul de activitate, în funcţie de interesele personale

Specializarea este o altă metodă care te ajută să te diferențiezi. Acest lucru înseamnă că îți poți valorifica cu ușurință experiența anterioară sau să te îndrepți către alte direcții și să descoperi domenii care te interesează şi unde ţi-ar plăcea să activezi.

Vei face cu adevărat o diferență în lume

Una dintre cele mai satisfăcătoare părți ale coachingului sunt momentele în care realizezi impactul pozitiv asupra oamenilor din jurul tău. Dacă vrei o carieră pe care să o practici cu sufletul, să deblochezi potențialul oamenilor și să urmărești de aproape procesul lor de dezvoltare, aici este locul tău.

CURS ACREDITAT DE
Ministerul Educației și Învățământului și
Ministerul Mucii și Solidarității Sociale

LA SFÂRȘITUL CURSULUI SE PRIMEȘTE DIPLOMA DE ”SPECIALIST ÎN ACTIVITATEA DE COACHING”
Cod COR 242412

DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTĂ LA NIVEL EUROPEAN

Condiţii de înscriere:

Pregătirea minină obligatorie: studii superioare, diplomă de licenţă
Minim 3 ani de experienţă bazaţi pe muncă sau voluntariat, pe bază de contract

”Coaching-ul este știința și arta de a-i ghida pe oameni pentru a-și găsi propriile răspunsuri și resurse pentru a atinge obiective sau a depăși obstacole și provocări.” Cristian Fertea

De ce Academia Succesului?


Iată aici câteva dintre atuurile cursului Școala de excelență în Coaching şi Leadership Cristian Fertea

Diplomă Acreditată

Program bine structurat, cu aplicabilitate imediată și cu diplomă acreditată de către Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, recunoscută naţional şi internaţional

Învăţare Practică

Metode practice de învățare: de la cursuri și ateliere interactive, până la mentorat individual cu coachi experimentați

Sprijin Continuu

Sprijin în găsirea unui mediu în care îți poți desfășura activitatea după terminarea cursului.

Oameni Deosebiţi

Comunitate vibrantă formată din oameni speciali, axată pe succes, în care fiecare contribuie la succesul celorlalți.

Feedback

Resurse exclusive care te vor pregăti în devenirea unui coach de succes, dar şi sprijin și feedback în fiecare etapă şi posibilități continue de dezvoltare.

Cunoaşte câţiva dintre participanţi şi descoperă experienţele trăite de aceştia


Am învățat că a pune întrebări înseamnă a asculta activ în primul rând. Am ajuns să cunosc oameni valoroși cu care mi-aș dori să păstrăm legătura. Am învățat aici după experiență și nu după carte, ceea ce pentru mine a fost o abordare complet diferită. Conceptele le-am construit împreună, etapă cu etapă, în loc să mi se pună în față doar un slide plin de informații.” - Irina 

Un curs original, deschis, recunosc că este primul curs la care m-am simțit liberă și neconstrânsă în vreun fel. Lucrurile au decurs de la sine, lejer. Un curs care mi-a adus plus valoare în viața personală și profesională.” - Diana 

Mi-a plăcut foarte mult grupa. Știam sigur că voi avea multe de învățat și de la ceilalți. Cel mai relaxant curs, prin care înveți și te simți degajat în a fi tu însăți și a pune cele mai stupide întrebări, pentru a ajunge la rezolvările de care ai nevoie.” - Andreea

Dacă vrei să descoperi mai multe testimoniale direct de la absolvenți ai cursului descarcă aici o listă cu profile de LinkedIn ale câtorva absolvenţi şi află direct opinia lor personală despre curs!
Introdu adresa de email și descarcă lista.

Ce beneficii suplimentare îţi va mai aduce cursul

Îţi imbunătăţeşte CV-ul
Îţi creşte confidenţa de sine
Te face un lider mai bun
Îţi dă şansa să preiei controlul în viaţa şi cariera ta
Reprezintă schimbarea de care aveai nevoie pentru o carieră mai prosperă
Acces la reţeaua de specialişti de top din reţeaua Top Club , formată din peste 500 specialişti din toată ţara
Suport permanent în activitatea de coaching atât în timpul cursului cât şi după absolvire
Acces la întâlnirile comunităţilor Top Club şi la programele derulate de Academia Succesului şi Top Club
Sprijin pentru dezvoltarea unei afaceri independente de coaching, sprijin logistic, de marketing, etc.
Perspective unice şi metode revoluţionare care sa îţi faciliteze succesul în activitatea de coaching
Multe alte motive unice, de neratat

DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE LECTORUL CURSULUI

Mesaj de la Cristian Fertea - Fondatorul Școlii de Coaching

Înțeleg că poate fi ezitant să începi ceva nou, cum ar fi înscrierea la cursul nostru de coaching.
Însă, cred cu adevărat că programul nostru este cel mai bun mod de a te ajuta să obții certificarea ca și coach și în același timp să obții suportul pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a avea succes de lungă durată.

De aceea vreau să îți fac această promisiune: dacă te înscrii în programul nostru, voi fi acolo la fiecare pas pentru a-ți oferi sprijin, sfaturi și îndrumări. Își voi oferi soluții personalizate, adaptate nevoilor tale. De asemenea mă voi asigura că vei avea la dispoziție tot ce ai nevoie pentru ca tu să crești și sî progresezi cât mai repede posibil. În plus, eu și echipa mea vom fi disponibili oricând ai nevoie de noi 24/7! Scopul nostru este să îți oferim atenție dedicată și servici personalizate pe care le meriți. Așa că hai dă-i drumul și ”riscă cu noi„ - îți garantez că va fi o decizie pe care nu o vei regreta!
Peste toate, la sfârșitul cursului, vei avea acces la comunitatea de absolvenți care au urmat, de asemenea, același curs ca și tine, și astfel vei face parte dintr-o comunitate cu totul și cu totul specială, în care membrii se sprijină reciproc, se suțin unii pe alții.

Aștept cu interes să te cunosc, să îți cunoscaspirațiile și dorințele și să venim alături de tine.

Cristian Fertea, 

Fondatorul Şcolii de Excelenţă în Coaching şi Leadership

Nu te-am convins încă? Lasă cifrele să o facă!


Dezvoltă-ți abilitățile de coaching și devino un lider mai eficient în carieră şi în viață
Iată aici 2 statistici:

86% mai multă productivitate 

Statisticile ne arată că oamenii care au beneficiat de coaching, au reușit să-și sporească productivitatea cu 86%.

50% timp personal alocat mai bine

Mai mult, peste 50% au raportat o mai bună gestionare a timpului, și-au îmbunătățit semnificativ relațiile și modul în care comunică, atât cu colegii și superiorii, cât și cu prietenii și familia.

Ce înseamnă aceste cifre?

Faptul că din ce în ce mai mulți oameni (în special angajații companiilor), recunosc valoarea coachingului și deseori apelează la un coach, pentru a-și optimiza atât viața profesională, cât și cea personală.
Iar pe lângă statistici, dacă ne uităm și la ceea ce spun formatorii noștri din prezent, ajungem la concluzia că experiența în coaching a devenit deja o abilitate esențială, în rândul celora care lucrează cu oameni sau știu ce înseamnă responsabilitatea unei echipe.

Nu mai sta pe gânduri! Alege acum să îţi îmbunătăţeşti viitorul!

Înscrie-te acum la Școala de excelență în Coaching și obține toate resursele, îndrumarea și sprijinul necesar, pentru a învăța cum să prosperi atât pe plan profesional, cât şi pe personal, ca un adevărat lider.
La finalul cursului vei primi Dublă Certificare: Diplomă Academia Succesului + Diplomă ANC (pentru Specialist în activitatea de coaching)

Descoperă mai multe detalii despre curs şi stai de vorbă cu persoana care va contribui la viitorul tău de succes!

Investiția necesară pentru curs

Cu siguranță te întrebi legat de cât costă cursul.

Am decis sa nu afisam valoarea investitiei necesare dintr-un motiv extrem de simplu: am constatat ca indiferent care este valoarea stipulată, la valoarea afisata intoteauna sunt reactii in ambele sensuri: asa de scump?, asa de ieftin?
Prin urmare daca iti doresti sa faci cursul cu noi si sa faci parte din ceva cu totul special, initiaza orice forma de comunicare cu noi, downloadeaza orice de pe site, inscrie-te la o discutie privata pe tema cursului, etc. si cu mare drag iti vom comunica si valoarea investitiei, care apropo nu este nici cea mai mare din piata, nici cea mai mica.

Suntem 100% convinși că dacă te vei înscrie la cursul nostru nu vei regreta nicio secundă așa cum niciunul din absolvenții noștri nu a regretat.

Academia Succesului 

Your place for
 a strong
 evolution

Detalii de contact:


Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

+40 740 336 174

office@cristianfertea.ro